Gratis

Du bør starte her

Hvilken kjøkkentype er du?

Er du en planlegger, kjøkkenrebell eller en mellomting?

Å kjenne kjøkkentypen din gir deg tillatelse til å være den du er og lar deg velge hvem du vil bli. Når du ikke vet hvilken kjøkkentype du har, skaper du en indre kamp om å være annerledes: å bruke en løsning som ikke passer FOR DEG. Det er derfor du føler at du gjør alt riktig, men det ser ikke ut til å fungere. Da er det lett å tro at det er du som er problemet, når du bør være tydeligere på hvordan du EGENTLIG vil lage mat. 

Finn ut hvilken kjøkkentype du er nå og få tips til hva du bør gjøre videre. 

Ta guizen

3 steg for å STARTE å lage mat - på DIN måte

Hei du, Kjøkkenrebell! 

Hvis du synes det er et ork å følge oppskrifter og føle at du MÅ ha alle ingrediensene og følge fremgangsmåten - så er dette for deg. 

Bestem selv HVA du skal spise, HVORDAN du skal lage maten. 

Her har jeg oppsummert kort hvordan du kan starte å gjøre ting på DIN måte. Have fun! 

Last ned

Nettkurs

Freestyle matlaging for Kjøkkenrebeller

Les mer om kurset