
Hei, kjøkkenrebell
Velkommen til MAT UTEN OPPSKRIFT

Kort om meg
En kreativ rebell
Bachelor i ernæring
Likte ikke å lage mat før
Jeg liker å bestemme selv
Snakke med ekte og ærlig folk
Min motto: regler er til for å brytes
Elsker å kombinere forskjellig mattradisjoner
Folk tror jeg er løsningsorientert, men egentlig er jeg bare lat
Hvorfor mat uten oppskrift?
Jeg vil få flere til å se mulighetene i det som allerede er i skap, fryser og kjøleskap framfor å tråle nettet etter oppskrifter med ingrediensliste som krever enda en tur på butikken.
Ideen bak Mat uten oppskrift
Vi er forskjellige. Da kan ikke oppskrifter og ukemeny være løsningen for alle.
Uansett, hvis oppskrifter var en god løsning ville vi ikke kastet så mye mat. Eller sagt på denne måten: Tenk at vi kaster så mye mat fordi vi er så avhengig av oppskrifter på akkurat det vi har hjemme?
Hvilken kjøkkentype er du?
Hvis du vil bruke opp restematen og ingredienser du har i kjøleskap, skuffer og skap må du bruke en løsning som fungerer for DEG.
Er du en planlegger, kjøkkenrebell eller en mellomting?
Svar på 10 korte spørsmål og finn ut hva DU bør gjøre.
Folk skjønte ikke hvorfor jeg gjorde det vanskelig for meg selv. Hvorfor ikke bare følge oppskriften, liksom? Det som er. Det er fordeler og ulemper uansett hva du velger. Det spørs om du vil ta utfordringene nå eller senere.