4997 kr

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Freestyle matlaging for Kjøkkenrebeller

 

NB. 

Du bør huke av for "abonner på vår e-postliste" for å få relevante e-poster knyttet til kurset. Du kan når som helst melde deg av.

Hva tidligere kursdeltakere sier

Det var absolutt verdt både investering i kroner og tid, fordi kurset holder det det lover. Frustrasjonen på kjøkkenet er byttet ut med harmoni. Det har blitt mye enklere å få middagen på bordet til hele familien.

Charlotte Nilsen

Kurset formidles på en enkel måte. Du lærer masse nytt som man kanskje ikke tenker på nå man går inn i den vante hverdagen og ikke er så flink til å teste ut nye ting. Masse fine tips og info om mat, ingredienser og hvordan ha det på kjøkkenet ditt.

Anniken Lundaas

Mai har virkelig inspirert meg til å lage matretter hvor jeg kan bruke mye av den maten jeg allerede har liggende istedenfor å kjøpe nytt. Noe som sparer meg for tid og penger. Før spiste jeg sjeldent opp restematen, men etter at jeg tok kurset til Mai har jeg blitt mye mer bevisst på å spise opp restene, og har også blitt inspirert til å lage nye retter ved å tilsette andre smaker. Mai ga meg også god oppfølging gjennom hele kurset. Tusen takk Mai!

Linn Marie Amundsen