Book a call

FREESTYLE MATLAGING

For kjøkkenrebeller

Tenk om "hva skal vi ha til middag" ikke lenger var et problem?  

og du slipper å spise det samme hver uke? 

Det er mulig. 

 

Lyst å lage mat på DIN måte? 

Freestyle matlaging for kjøkkenrebeller er ikke et tradisjonell matkurs. Du får L.E.K. - metoden som skiller de som spiser middag på rullering og de som spiser variert mat. 

Jeg viser deg hvordan du lager mat uten oppskrift, så du bare kan åpne kjøleskapet og sette sammen noe digg til middag. 

Du vil klare å se muligheter i det som allerede er i skuffer, skap og kjøleskap framfor å tråle nettet etter oppskrifter med ingrediensliste som krever enda en tur på butikken.

Her får du ikke oppskrifter, men:

  • Oppbyggningen av en rett
  • Tankegangen bak oppskrifter
  • Strategier for å variere maten selv
Ta kurset

Mot slutten av kursperioden vil du

Vite nøyaktig hva du skal handle

selv om du ikke vet hva du skal ha til middag 


Sette sammen en god middag

selv om du ikke har middagsplan klar for hver dag og mangler ingredienser 

Få variasjon i maten

selv om du ikke føler du er kreativ og familien er skeptisk til noe nytt 


Hei, jeg heter Mai

Før fulgte jeg oppskrifter slavisk

fordi jeg var redd for å ødelegge middagen. Nå kjører jeg freestyle og får variert maten mer enn jeg noen gang trodde var mulig! 

Matlaging var aldri min greie. Så kan en som ikke liker å lage mat bli kreativ og lage variert mat?  

Svaret er: OH YES! 

Lær strategiene matbloggere bruker, og lag akkurat det du føler for. 

Gjør matlaging til en LEK - på DIN måte. 

Jeg utfordrer deg! 

Få L.E.K.-metoden

Langsiktig, enkel og kreativ metode for å gjøre matlaging til en LEK - på DIN måte

 

Langsiktig handleliste, Enkel sammensetning, Kreativ matlaging

Sammen skal vi ...

  • Definere DIN matstil  
  • Forstå rettens oppbygging 
  • Tilpasse oppskriften til DIN matpreferanse
  • Piffe opp maten 
  • Leke og eksperimentere med maten
  • Bruke opp ingredienser du har hjemme

så du kan ... 

  • Lage mat på DIN måte 
  • Sette sammen dine egne retter 
  • Spise DIN type mat 
  • Smake nye smaker
  • Nyte variert mat 
  • Se muligheter i det som allerede er i skuffer og skap
Jeg er med!

Dette får du i kurset

L.E.K. - metoden: Langsiktig

Hvordan vite hva DU skal handle

Etter denne modulen handler du bevisst.

  • Du har en ingrediensliste du kan se over og huke av før du handler. Så du ikke trenger å komme på hva du skal kjøpe i siste lite.
     
  • Du vet hvilke ingredienser som kan gå til mange retter så det faktisk blir brukt opp. Og ikke bare kjøper "ingredienser som varer lenge". 

  • Du får bedre forståelse på ingredienslister, hva som er viktig i en rett og hva som er "ekstra" - som du ikke trenger å kjøpe.

  • Du lager en fleksibel handleliste tilpasset DEG med mulighet for mer variasjon senere.

 

L.E.K. - metoden: Enkelt

Hvordan sette sammen en god middag

Etter denne modulen ser du muligheter i det som er i skuffer og skap. 

  • Du kan enkelt sette sammen en middag, selv om du ikke har middagsplanen klar. 
     
  • Du kan visualisere og se for deg hvordan retten ser ut, selv om du ikke har bestemt nøyaktig HVA og HVORDAN du skal lage middagen. 

  • Du forstår tankegangen bak oppbyggingen av en rett og vet hvordan du skal gå frem når du lager maten: fra en ingrediens du vil få brukt opp til en ferdig middag 

  • Du vet hvilke ingredienser som passer sammen og kan improvisere maten når du mangler ingredienser.
     
  • Du vet HVA du skal gjøre NÅR for å få smak i maten, uten å kjøpe inn masse sauser og krukker. 

L.E.K. - metoden: Kreativt

Hvordan få variasjon i maten 

Etter denne modulen kan du ENKELT få variasjon i maten selv om du ikke føler deg kreativ

 

  • Du vet hva du skal gjøre for å få variasjon på en hverdag uten masse planlegging og handling.

  • Du kan lage forskjellige vri av samme rett, ved å bruke de samme ingrediensene og det du har tilgjengelig hjemme.  

  • Du vet hvordan du ENKELT kan komme på nye ideer, uten å bruke masse tid på å finne inspirasjon.




 

 



 

Det var absolutt verdt både investering i kroner og tid, fordi kurset holder det det lover. Jeg vet hva jeg har og kan fort bestemme middagen, selv om jeg ikke har middagsplan klar. Frustrasjonen på kjøkkenet er byttet ut med harmoni. Det har blitt mye enklere å få middagen på bordet til hele familien 😍

Charlotte 

Mai er veldig flink til å formidle på en enkel måte. Du lærer masse nytt som man kanskje ikke tenker på når man går inn i den vante hverdagen og ikke er så flink til å teste ut nye ting. Masse fine tips og info om mat, ingredienser og hvordan ha det på kjøkkenet ditt.

Anniken

KOM I GANG NÅ! 

Velg betalingsløsning som passer deg best

1 Betaling

4997 kr

 

Dette inkluderer: 

Tilgang til kurset i 1 år 

Oppfølging i kursperioden på 6 uker 

Bonus: Minikurset "Hvordan bruke opp restematen"  

Kjøp nå

3 delbetalinger

1915 kr

 

Dette inkluderer: 

Tilgang til kurset i 1 år 

Oppfølging i kursperioden på 6 uker 

Bonus: Minikurset "Hvordan bruke opp restematen"  

Kjøp nå

Kjøp NÅ og få med BONUS

Bonus Minikurs

Hvordan bruke opp restematen

 

Etter restemat-kurset får du lagd nye retter med restematen. 

  • Du trenger ikke å beregne riktig mengde fordi du har ideer hva du kan gjøre med restene 

  • Du vet hvordan du lager en fleksibel plan som tar hensyn til det som bør brukes opp - og som tar kort tid. 

  • Du vet hvordan du oppbevarer restematen så du husker å spise opp i tide 

  • Du vet hva du skal gjøre med restematen om det ikke er nok til en middag.
     
  • Du bruker restematen til å lage en ny rett som smaker like godt, om ikke bedre - og får andre til å tenke "hæ, er dette rester?". 

Mai har virkelig inspirert meg til å lage matretter hvor jeg kan bruke mye av den maten jeg allerede har liggende istedenfor å kjøpe nytt. Noe som sparer meg for tid og penger. Før spiste jeg sjeldent opp restematen, men etter at jeg tok kurset til Mai har jeg blitt mye mer bevisst på å spise opp restene, og har også blitt inspirert til å lage nye retter ved å tilsette andre smaker. Mai ga meg også god oppfølging gjennom hele kurset. Tusen takk Mai!

Linn Marie Amundsen 

Spørsmål du kanskje lurer på 

Ta kurset
Har du andre spørsmål? Send mail til [email protected]