Vet du egentlig hva du liker?

Det er OVERASKENDE mange som ikke vet⁣.

Når du er bevisst på hva du liker, kan du gjenskape det på kjøkkenet. For hvis du bare vet hvilke retter du liker blir du å lage det samme om og om igjen, og det er sånn du går lei. ⁣

Vi alle liker spesifikke retter, men hva er det du egentlig liker med de rettene? ⁣

Vi har så lett for å si at vi liker italiensk mat osv - men hva legger vi i det sånn egentlig? ⁣

Det vi forbinder italiensk med er pasta

men hva med pastaen? ⁣

Er det virkelig pastaen du liker? eller er det noe annet også? ⁣
Er det konsistensen på pastaen?⁣
eller fordi du liker at det er mye basilikum og parmesan.⁣
Liker du med eller uten pepper?⁣
Hvor tykk skal sausen være?⁣

Når du vet detaljene, blir det lettere å vite hvordan du skal lage maten. Da er spørsmålet ikke lenger om det du gjør er riktig eller feil - men hva du føler for. ⁣

For det er ofte ikke bare sånn at vi liker en spesifikk rett - men vi liker sammensetningen av retten. Så når du er bevisst på hva du liker, blir det lettere for deg å vite hvilke ingredienser som passer sammen. ⁣

Det er ikke lett å gå i detalj om du ikke er vant med å legge merke til sånt. Men jo mer bevisst du er, desto lettere blir det å lage maten.

Få tips og inspirasjon i innboksen

Du kan når som helst melde deg av.