Sauser som gir smak

handle
Den enkleste måten å piffe opp maten er å bruke sauser. Jeg bruker disse til nesten alt jeg lager, både asiatiske retter og ikke-asiatiske retter. Det er faktisk best å spise mat med en asiatisk twist - hvor den originale retten ikke er ment til det. For smaken blir så mye bedre, du kommer til å bli positivt overrasket!
 

Kan brukes i mange retter

Når du har kjøpt det en gang slipper du å tenke mer på det, for de holder seg lenge og kan brukes til mange forskjellige retter.
 
 
 

Start med 1-3 nye ingredienser

Her lønner det seg å starte smått så du får testet deg frem. Velg det som kunne vært interessant for deg og ignorer resten inntil videre. 
 

Soyasaus er enklest

De fleste kjenner best til den. Men den kan brukes til mye MYE mer enn bare ris. Du kan ha det i eggerøren om du vil, som dressing til salat (kanskje med litt lime og honning?) eller kokt pasta stekt med litt soyasaus? Det finnes ingen grenser - bare den du setter for deg selv.
 
 

Hvor får du kjøpt de?

De fleste ingrediensene får du kjøpt i dagligvarebutikken, men f.eks soyasaus, fiskesaus og oystersaus du får kjøpt på Rema 1000, Kiwi, Meny osv smaker annerledes fra hva som selges i asiatiske butikker. 
 
 

Få tips og inspirasjon i innboksen

Du kan når som helst melde deg av.

Hva vil du lese mer om? 

Smak

Restemat

Variasjon