3 steg for å STARTE å lage mat - på DIN måte

Disse 3 stegene bør gjøres sammen med gratis guiden du finner nedenfor. 

Finn din matstil

Vet du egentlig hva du liker? Det er OVERASKENDE mange som ikke vet⁣. 

Når du er bevisst på hva du liker, kan du gjenskape det på kjøkkenet. Vi alle liker spesifikke retter, men hva er det du egentlig liker med de rettene? Når du vet detaljene blir det lettere å vite hvordan du skal lage maten. Da er spørsmålet ikke lenger om det du gjør er riktig eller feil - men hva du føler for. 

Du kan faktisk se mønstre på hva slags type mat du liker og hvilke ingredienser som går igjen. Da får du en pekepinn hva du bør kjøpe og lage mer av.

Lag en kombinasjons-guide

Vet ikke hvilke ingredienser som passer sammen?

Dette er nok det vanskeligste med å bruke restematen og det du har. Du vet ikke hva som er "riktig" og tør ikke å ta sjansen på at det blir dårlig og ødelegge hele middagen. Du prøver å gå safe, og da skal jeg vise deg en sikker måte å gjøre det på! 

Identifiser hvilke kombinasjoner du liker, da vet du også hvilke ingredienser som passer sammen og som DU synes er godt. Har du en oppskrift og du synes det er godt, vet du at ingrediensene passer sammen. 

Fyll din tallerken

Har du prøv å bare slå sammen noe du har hjemme og tenkt "dette skal jeg aldri gjøre igjen?"

Bestem deg for hvordan du vil tallerkenen skal se ut. Hva vil du fylle tallerkenen med og hvor mye av hver ting? 

Når du danner deg et bilde av hvordan tallerkenen skal se ut blir det enklere å vite hvordan du skal gå frem å lage maten. 

 

Få guiden HER

God mat handler om å tilpasse maten til DEG og din matPREFERANSE